1001 vrouwen Boekenclub

Vrijdag 8 februari
€ 12,50 (excl entree, Museumkaart geldig)
Amsterdam Museum
1001 vrouwen Boekenclub

Elke tweede vrijdag van de maand organiseert het Amsterdam Museum een speciale 1001 vrouwen Boekenclub.

De 1001 vrouwen Boekenclub vindt plaats in de expositieruimte waar alle 1001 vrouwen genoemd worden, en waar bezoekers de vrouwen kunnen toevoegen die zij nog missen in de expositie en het boek.

Auteurs die een of meer vrouwen hebben beschreven in het boek ‘1001 vrouwen in de 20ste eeuw’ vertellen over hoe hun bijdrage tot stand kwam en wat hun verrassingen en uitdagingen bij het schrijven ervan waren. Daarna kun je vragen stellen en in gesprek gaan, en natuurlijk de tentoonstelling bekijken. Dit alles onder het genot van een kop koffie en croissantje.

Wie de gast is van deze vierde editie van de 1001 vrouwen Boekenclub wordt binnenkort bekend gemaakt.

Dit is de laatste van in totaal vier boekenclubs op vrijdag 9 november, 14 december, 11 januari en 8 februari. Het kaartje is inclusief boekenclub, koffie of thee en een croissantje, exclusief museumentree (Museumkaart geldig).