AFGELAST - Rondleiding in NGT voor bezoekers die doof zijn met stemtolk

gratis, exclusief entree
Amsterdam Museum
Mail naar activiteiten@amsterdammuseum.nl

Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe tentoonstelling Bier!? Kom dan naar onze rondleiding in NGT voor bezoekers die doof zijn met stemtolk.

Het Amsterdam Museum organiseert samen met Musea in Gebaren rondleidingen in Nederlandse Gebarentaal voor bezoekers die doof zijn of slechthorend zijn en gebarentaal kunnen. Op 12 april kun ook als horende bezoeker terecht bij de rondleiding door de nieuwe tentoonstelling Bier!? Er is een stemtolk aanwezig die de rondleiding ook toegankelijk maakt voor horende bezoekers. Zo is iedereen welkom.

Bier!
Vanaf 9 april opent in het Amsterdam Museum een omvangrijke tentoonstelling over bier. Alles over de lange en soms onwaarschijnlijke route die het biertje zoals we dat vandaag de dag kennen door de geschiedenis heen heeft afgelegd. Meer informatie over deze smakelijke en zomerse tentoonstelling volgt!

100% Welkom
Om alle groepen in Amsterdam mee te laten doen zijn er in het Amsterdam Museum elke tweede zondag van de maand gratis rondleidingen (exclusief entree) voor een bepaalde doelgroepen voor wie een museumbezoek wat aanpassingen vergt. Zo zijn er naast rondleidingen in NGT met stemtolk ook rondleidingen met schrijftolk voor slechthorenden of plotsdoven.

Daarnaast zijn audiotours in het Amsterdam Museum ook in printversie te verkrijgen.

Meld je aan via: activiteiten@amsterdammuseum.nl