COC’s Shakespeare Club

Datum
27 juli 2020
Tijd
10:00 - 17:00
Kosten: 
Gratis
Locatie: 
Amsterdam Museum

COC’s Shakespeare Club, het relaxte, inclusieve festival van COC Amsterdam e.o. en het Amsterdam Museum voor gemarginaliseerde lhbtqi+ groepen vindt dit jaar plaats van 27 juli t/m 2 augustus. We zijn op zoek naar organisaties, kunstenaars en creatievelingen om met ons mee te denken en werken aan deze - in de corona-samenleving en vooral digitale - editie van het festival.

De Shakespeare Club (27 juli t/m 2 augustus) is een co-productie van COC Amsterdam e.o. en het Amsterdam Museum gericht op de gemarginaliseerde groepen binnen de lhbtqi+ gemeenschappen. Dit relaxte, inclusieve festival vindt dit jaar primair online plaats met waar mogelijk offline mini-events in het Amsterdam Museum (denk aan kleine ‘hang-outs’ op de binnenplaats van het museum, een groeiende expositie op locatie en performance art voor publiek van een of twee personen).

Zoals elk jaar maken we het festival samen met jou: lhbtqi+ organisaties, programmamakers, kunstenaars en andere creatievelingen nodigen we graag uit om contact met ons op te nemen. Het thema van dit jaar is Take Care.
Heb jij een relevante performance die een breder online podium verdient? Wil je een eigen ‘paneltalk’ organiseren of een virtuele meet-up regelen? Heb je een ander goed idee om samen te komen in de huidige corona-samenleving of help je graag mee aan het realiseren van deze bijzondere editie van COC’s Shakespeare Club? Meld je dan nu aan door te mailen naar info@shakespeareclub.nl of het formulier in te vullen op de website: www.shakespeareclub.nl.

Het dagprogramma wordt in juni bekend gemaakt op de activiteitenpagina van het Amsterdam Museum en op www.shakespeareclub.nl.

Meld je aan voor de Nieuwsbrief