Corona in de Stad LIVE #4

4 juni 2020
www.coronaindestad.nl

Gedurende de looptijd van de digitale tentoonstelling ‘Corona in de Stad’ ontwikkelt het Amsterdam Museum een live, online publieksprogramma. Om duiding te bieden wat zo’n digitale tentoonstelling in deze tijd betekent, om de coronapandemie historisch te duiden en om de makers achter de ingezonden verhalen uit te lichten.

In de digitale tentoonstelling 'Corona in de Stad' toont het Amsterdam Museum – met vele partners – de impact van het coronavirus op de stad Amsterdam en haar bewoners. Tijdens het wekelijkse live programma op donderdag van 17:00 tot 18:00 komen de gastcuratoren van de tentoonstelling en makers van bijzondere inzendingen aan het woord.

Het programma voor deze uitzending is als volgt:

• Welkomstwoord door Margriet Schavemaker, artistiek directeur en Maurice Seleky, hoofd communicatie van het Amsterdam Museum.
  • Panel 1: over Mondkapjes met: Louis Visseren en Joke Stijnman, Lieve van Lenten en Kitty Weber.
  • Panel 2: met de curatoren van zalen (a)Sexyland en The Female Gaze Goes Viral met Aukje Dekker, Arthur van Beek en Willemieke Kars.
  • Afsluiting