Corona in de Stad LIVE #7

25 juni 2020
www.coronaindestad.nl

Gedurende de looptijd van de digitale tentoonstelling ‘Corona in de Stad’ ontwikkelt het Amsterdam Museum een live, online publieksprogramma. Om duiding te bieden wat zo’n digitale tentoonstelling in deze tijd betekent, om de coronapandemie historisch te duiden en om de makers achter de ingezonden verhalen uit te lichten.

In de digitale tentoonstelling 'Corona in de Stad' toont het Amsterdam Museum – met vele partners – de impact van het coronavirus op de stad Amsterdam en haar bewoners. Tijdens het wekelijkse live programma op donderdag van 17:00 tot 18:00 komen de gastcuratoren van de tentoonstelling en makers van bijzondere inzendingen aan het woord.

Het programma van 25 juni wordt uiterlijk op 23 juni om 17:00 bekend gemaakt op deze pagina en op www.coronaindestad.nl