New Narratives: Paneldiscussie

Op woensdag 4 oktober 2017 is er in het Amsterdam Museum een openbare paneldiscussie over de New Narrative Tours. Enkele New Narratives-gidsen blikken samen met museumprofessionals en andere betrokkenen terug op de afgelopen maanden.

fotografie: Claire Bontje
Fotografie: Claire Bontje

Wat is er gevraagd, gedeeld en gezegd tijdens de tours? Wat kunnen we hiervan leren? Als museum, maar ook als deelnemers aan de samenleving. Wil je meepraten en meedenken over hoe we de tentoonstellingen en programma's van het Amsterdam Museum inclusiever en dus beter kunnen maken? Meld je dan voor 29 september aan via Eventbrite!

Voorafgaand aan de paneldiscussie is er een New Narrative rondleiding in Amsterdam Museum in het kader van Black Achievement Month


Wanneer: woensdag 4 oktober, 14:00 uur (inloop vanaf 13:30 uur)

Waar: auditorium van het Amsterdam Museum

Toegang: is gratis bij reservering via Eventbrite


New Narratives
Met de serie New Narratives herschrijven we de verhalen die culturele instituten presenteren over onze gedeelde geschiedenis. In de komende maanden ben je van harte welkom om deel te nemen aan gastrondleidingen in het museum door mensen met diverse achtergronden, bijvoorbeeld op het vlak van gender, seksualiteit, religie en culturele achtergrond.

Meld je aan voor de Nieuwsbrief