Rondleidingen

Rondleidingen
Het Amsterdam Museum biedt diverse rondleidingen aan waarmee je het museum en de collectie nog beter kan leren kennen. Een rondleiding duurt gemiddeld een uur en kost € 70,- per museumdocent (exclusief entree). Een museumdocent leidt maximaal 15 bezoekers rond, maar er zijn meerdere museumdocenten te boeken in overleg. Voor meer informatie kan je mailen naar boekingen@amsterdammuseum.nl of bel 020 5231 730. Direct reserveren? Dat kan, graag minimaal twee weken van tevoren, via het reserveringsformulier.

Regentenkamer

De Gouden Eeuw
Een rondleiding over deze bijzondere periode in de Amsterdamse geschiedenis. Een eeuw van rijkdom, wetenschap, de Verenigde Oost-Indische Compagnie, schilderkunst en de aanleg van de Amsterdamse grachtengordel. Maar ook een eeuw van slavernij, oorlog en onderdrukking.

De geschiedenis van Amsterdam
Beleef de (ontstaans)geschiedenis van Amsterdam en hoor alles over de mooiste en meest bijzondere objecten uit onze collectie.

Rondleidingen op maat 
Kan je om diverse (gezondheids)redenen moeilijk mee in de gebruikelijke dagelijkse bezoekersstroom en heb je wat meer tijd, ruimte of begeleiding nodig tijdens een rondleiding? Bespreek de mogelijkheden met de afdeling boekingen: boekingen@amsterdammuseum.nl of via 020-5231 730 (ma t/m vrij 13.00-17.00 uur)

Meld je aan voor de Nieuwsbrief