Home - Am Live

AM LIVE - Aflevering 4

Donderdag 10 december verwelkomen wij je graag bij de vierde uitzending van AM LIVE! AM LIVE is de wekelijkse talkshow op de donderdagavond van het Amsterdam Museum, uitgezonden vanuit het Gewelf in het Amsterdam Museum

Deze vierde uitzending van AM LIVE staat volledig in het teken van de tentoonstelling Refresh Amsterdam, die opent op 11 december.  Curator Imara Limon gaat in gesprek met twee van de 25 kunstenaars die deel uitmaken van de tentoonstelling ‘Refresh Amsterdam’. Ayra Kip en Kevin Osepa zullen vertellen over hun werk en de relatie tot het thema ‘Sense of Place. Ook te zien in deze aflevering zijn kunstenaars Bas Kosters, collectief United Painting en Elke en Nusiba van We Sell Reality.  

Programma

‣ Curator Imara Limon gaat in gesprek met  Ayra Kip en Kevin Osepa, die vertellen over de tentoonstelling en wat het thema 'Sense of place’ voor hen betekent. 

‣ Dichter Black Ice draagt een spoken word performance van het werk ‘Skyscrapers Act 1 - Behoren’ van KIP Republic voor, die te horen zal zijn in de tentoonstelling. 

‣ Elke en Nusiba van ‘We Sell Reality’  zijn te gast om te vertellen over hun collectief en het werk in de tentoonstelling, genaamd ‘Open Studio’.

‣ Kunstenaar en modeontwerper Bas Kosters geeft ons alvast een inkijk in de tentoonstelling, door je mee te nemen op zaal en te vertellen over zijn werk ‘Safe Me’. 

 ‣ Schilderscollectief United Painting maakte de grafische beeldtaal van Refresh Amsterdam. Ze vertellen over hun collectief, en de grote schilder performance die de gehele week plaatsvindt op de binnenplaats van het Amsterdam Museum. 


Uitzending gemist? Kijk via SALTO, iedere maandagavond om 22:00 uur en zondagochtend om 10.00 uur op tv.
Altijd op de hoogte blijven van de nieuwe afleveringen van AM LIVE? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de Nieuwsbrief