Zaalverhuur

Het Amsterdam Museum vormt een prachtige locatie voor een feestelijke borrel, diner, receptie of trouwerij. Het voormalige Burgerweeshuis, waarin het museum gehuisvest is, vormt met zijn schitterende binnenplaatsen en diverse zalen een uniek decor voor iedere ontvangst.

Door het gehele gebouw zijn verschillende zalen beschikbaar voor jouw bijeenkomst of evenement. Elke ruimte heeft een eigen ambiance en eigen mogelijkheden. Zo kun je een vergadering laten plaatsvinden in de oude regentenkamer, een receptie houden in Museumcafé Mokum of dineren tussen de 17de-eeuwse schuttersstukken in de Amsterdam Galerij. Maak de dag compleet door met de gasten een bezoek te brengen aan de diverse tentoonstellingen die het Amsterdam Museum te bieden heeft. Het museum biedt je vrijwel alle faciliteiten die nodig zijn om een ontvangst compleet te maken en beschikt daarnaast over uitstekende cateringsmogelijkheden. Wij denken graag met je mee om jouw dag tot een groot succes te maken.

Trouwen in het Amsterdam Museum
Het Amsterdam Museum is tevens een schitterende locatie voor jouw huwelijk in hartje Amsterdam. Zo kan de plechtigheid plaatsvinden tussen de kunstwerken in de Amsterdam Galerij, in Museumcafé Mokum of buiten op de Jongensbinnenplaats. Daarnaast kun je een receptie of diner organiseren in Museumcafé Mokum.

Op 02-02-2002 gaven Willem-Alexander en Máxima elkaar het ja-woord voor de wet in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Speciaal hiervoor is een ceremoniële tafel ontworpen door Marijke van der Wijst. Twee jaar geleden schonk de Gemeente Amsterdam deze tafel aan het Amsterdam Museum. De tafel is nu te gebruiken tijdens huwelijksceremonies.

Contact
Je kunt contact opnemen over zaalverhuur via ons algemne telefoonnummer op werkdagen of via onderstaand emailadres. Ook kun je gebruik maken van het online boekingsformulier.

T 020-5231720
E boekingen@amsterdammuseum.nl

Bekijk hier onder onze salesmap.

Meld je aan voor de Nieuwsbrief