Odeuropa’s City Sniffers

Vanaf 1 september
Vertrek punt Amsterdam Museum aan de Amstel

Verken de vervlogen geuren van Amsterdam met Odeuropa's geurwandeling

Verken de vervlogen geuren van Amsterdam met Odeuropa's geurwandeling "City Sniffers - een geurwandeling door de Amsterdamse ecogeschiedenis". Via geurnarratieven van het heden en verleden, verken je klimaatverandering aan de hand van de geschiedenis van de stad. Deelnemers navigeren via een smartphone-app door de stad en ruiken de bijbehorende geschiedenis op een 'Rub’n’Sniff'-kaart. Via tekst en beeld komen de locaties op de route en hun sensorische geschiedenis tot leven.

Deze geurwandeling is een samenwerking tussen Amsterdam Museum en het Odeuropa, met medewerking van Scent the Brand, IFF, en het Institute for Art and Olfaction.

Begin je multi-sensorische wandeling vanuit het Amsterdam Museum door vanaf 1 september (vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur) de gratis 'Rub’n’Sniff'-kaart op te halen bij de informatiebalie van het Amsterdam Museum (Amstel 51, 1018 EJ Amsterdam). Houd de Odeuropa website in de gaten voor updates.