COC's Shakespeare Club zoekt jou!

6 mei 2019

COC’s Shakespeare Club 2019, een co-creatie tussen COC Amsterdam en het Amsterdam Museum, biedt een podium voor kleine organisaties, nieuwkomers, DJ's, artiesten, creatievelingen en verschillende initiatieven, voor en door de LGBTQI+ gemeenschap tijdens Pride Amsterdam; van zaterdag 27 juli t/m zondag 4 augustus

COC's Shakespeare Club Logo

Is de focus van jouw organisatie op gemarginaliseerde groepen binnen de LGBTQI+ gemeenschap? Misschien heb je een performance met een roerend thema dat een breder publiek nodig heeft? Wil je een eigen ‘paneltalk’ organiseren of een Meet-Up regelen tijdens ons onderonsje? Dan horen we graag van je!

Het thema van COC’s Shakespeare Club 2019 is #QUEERSPACES. Wat betekent ‘space’ voor jou? Je kunt dit thema letterlijk of zo breed nemen als je wilt. Laat je hersens sprankelen!  Wees creatief en claim je eigen #queerspace in jouw stadsmuseum! Er is ook ruimte voor minitentoonstellingen, een minimarkt waar je je mode/kunst kunt tonen en verkopen of je organisatie en haar doel kunt presenteren.

Wil je deze kans niet missen? Stuur dan je idee of initiatief (motivatie en een korte samenvatting) voor 13 mei 12:00 uur ‘s middags naar info@shakespeareclub.nl en je hoort snel van ons!

Meld je aan voor de Nieuwsbrief