Ellie Lust spreekt audiotour in

4 juli 2016

Ellie Lust spreekt nieuwe audiotour in voor Amsterdam Museum in het kader van EuroPride 2016
Audiotour (In)visible geeft persoonlijke kijk op onbekende verhalen achter kunstwerken

Het Amsterdam Museum heeft de voormalige Wie is de Mol?-deelnemer  Ellie Lust verzocht een nieuwe audiotour in te spreken ter gelegenheid van de Europride 2016. In de audiotour laat Ellie Lust, woordvoerder Politie Eenheid Amsterdam, bezoekers kennismaken met eerder onbelichte stadsverhalen in het museum. Op persoonlijke wijze vertelt zij over opmerkelijke gebeurtenissen en verhalen uit de geschiedenis van de Amsterdamse LGBTI-gemeenschap (Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender en Intersexual). Welke rol speelde Napoleon bijvoorbeeld bij de legalisering van homoseksualiteit? En wat er wordt gevierd op Hartjesdag? De audiotour (In)visible geeft op deze vragen een antwoord en is vanaf 21 juli gratis verkrijgbaar in het Amsterdam Museum.