OPROEP: DEEL JE VERHAAL OVER DE WOMEN’S MARCH AMSTERDAM

26 januari 2017

Vijf miljoen mensen wereldwijd protesteerden op zaterdag 21 januari 2017, een dag na de omstreden inauguratie van President Donald Trump, in de Women’s March. Ook in Amsterdam was een mars georganiseerd: 3.000 betogers verzamelden zich met protestborden en pussy hats op het Museumplein. Het Amsterdam Museum is op zoek naar verhalen van mensen die meededen aan de Women’s March in Amsterdam, om deze historische gebeurtenis te kunnen bewaren en doorvertellen.

Deel je verhaal

De Women’s March is een historische gebeurtenis die wij willen optekenen aan de hand van verhalen van deelnemers uit Amsterdam. Heb jij meegedaan en wil je je verhaal delen, neem dan contact met ons op via h.gersonius@amsterdammuseum.nl of laat een bericht achter op Facebook of Twitter. We zijn natuurlijk ook geïnteresseerd in protestborden en pussy hats!

Kijk voor meer informatie op onze communitysite  t'Hart van Amsterdam.

Foto: Women's March Amsterdam, © Hans Lemmens