Persaanvragen

Contact met de press office

Hier vindt u alle informatie over persberichten, beeldmateriaal en het aanvragen van foto- en filmverzoeken. Pers is welkom tijdens publieksuren (10 -17 uur). Een verzoek tot gratis toegang is alleen mogelijk na aanmelding en accreditatie vanuit het press office. Voor persaccreditatie graag onderstaande informatie mailen naar: pr@amsterdammuseum.nl:

• Volledige contactinformatie
  • Opdrachtgever/medium
  • Datum van bezoek
  • Reden voor bezoek

Accreditatie wordt bevestigd per e-mail.

Beeldmateriaal
Er is beeld beschikbaar van huidige en vaste tentoonstellingen. Hiervoor kunt u kijken op ons Flickr account. Staat uw foto er niet bij dan kunt u contact opnemen met pr@amsterdammuseum.nl.
Voor alle andere vragen over collectie en commercieel gebruik kunt u contact opnemen met de fotoafdeling: fotoafdeling@amsterdammuseum.nl

Foto- en filmverzoeken
Radio/TV- en fotopers dient zich minimaal twee dagen van tevoren aan te melden via pr@amsterdammuseum.nl.
Graag onderstaande informatie vermelden:

• Volledige contactinformatie + kopie perskaart
  • Opdrachtgever/medium
  • Datum van bezoek
  • Reden voor bezoek
  • Aantal aanwezige personen
  • Geschatte tijdsduur

Het Amsterdam Museum behoudt zich het recht voor verzoeken tot pers, foto- en filmverzoeken niet te honoreren.