Home - Over ons - Steun Het Amsterdam Museum - Bedrijven

Het Fundament

Zakelijke kring van het Amsterdam Museum

Het Fundament van Amsterdam (Het Fundament) is de zakelijke kring van het Amsterdam Museum waar Amsterdamse ondernemers zich kunnen verbinden met elkaar en met de geschiedenis van Amsterdam.

Leden van het Fundament van Amsterdam worden een aantal malen per jaar uitgenodigd voor een bijzondere avond in het museum, waarbij zij hun kennis over de Amsterdamse geschiedenis kunnen verdiepen binnen hun eigen interessegebied (het ondernemen).

Met hun lidmaatschap helpen de leden van Het Fundament het Amsterdam Museum bij het realiseren van restauraties, kunstaankopen, verbouwingen en educatieprojecten. Het Amsterdam Museum legt ieder jaar de leden de keuze voor welke projecten door Het Fundament moeten worden ondersteund.

Het Amsterdam Museum is een museum voor alle Amsterdammers en dus ook voor alle Amsterdamse ondernemers: groot en klein. Een lidmaatschap van Het Fundament kent daarom twee vormen, zodat iedereen naar draagvlak kan meedoen en bijdragen.

Mokum

Wilt u een editie van Het Fundament ter kennismaking (gratis) bijwonen? Stuur dan een e-mail naar fundament@amsterdammuseum.nl.

Het Fundament van Amsterdam wordt gesponsord door: Rabobank Amsterdam, Bouw- en Aanneming-mij Derksen & Singerling B.V., Breedveld en Schröder B.V., Galjema B.V., Crown Fine Art, Koninklijke Fabrieken Posthumus B.V., Kroonenberg Groep, Mulder Schilders B.V., Reinders Schilderwerken B.V., Sargentini B.V., Canal Company B.V., Roord Binnenbouw B.V. en Tata Steel.