Diverse mogelijkheden & op maat

Het Amsterdam Museum streeft ernaar een creatief, innovatief en ondernemend instituut te zijn met een kwalitatief hoog cultureel aanbod. Uitwisseling van kennis, kunde en netwerk met het (Amsterdamse) bedrijfsleven vinden wij interessant. Met bedrijven met een - al dan niet historische - band met Amsterdam, haar bewoners of bezoekers zien wij een wederzijdse meerwaarde in een langdurig partnerschap. Wij gaan een duurzame relatie aan met onze sponsors en streven oprecht naar wederzijds engagement. Cultureel, maatschappelijk en zakelijk. En niet op de automatische piloot, maar onderscheidend, creatief, intensief en op maat. Voor bedrijven, groot en klein, hebben wij een passend aanbod.

Hier een eerste aanduiding van de mogelijkheden:

Cultureel

• onderzoek naar de (historische) relatie tussen uw bedrijf en de stad en presentatie van de uitkomsten door onze inhoudelijke experts;
  • actieve betrokkenheid bij tentoonstellingen, evenementen, op basis van gedeelde interesse en doelstellingen;
  • het exclusief in bruikleen krijgen van collectiestukken (uiteraard onder voorwaarden);
  • Amsterdamse themabijeenkomsten (dag, avond) voor uw medewerkers, klanten of andere stakeholders, in het museum;
  • rondleidingen en gratis entree voor werknemers en hun gezin.

Maatschappelijk

• actieve betrokkenheid bij onze sociaalmaatschappelijke (buurt)projecten, bijvoorbeeld door inzet van medewerkers en van middelen;
  • activiteiten en cursussen voor, al dan niet tijdelijke, buitenlandse medewerkers om de stad beter te leren kennen.

Zakelijk

• het bijdragen aan de zichtbaarheid van uw bedrijf, binnen en buiten het museum, op internet en via joint promotions;
  • het faciliteren van vergaderingen, evenementen, borrels en diners in de historische ambiance van het Amsterdam Museum en haar satellieten;
  • naamsverbinding aan objecten uit de collectie en de bijbehorende verhalen;
  • maatschappelijke non-profit organisaties en onze vrijwilligers.

We vertellen u er graag meer over - oog in oog. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met Lara Schwarz via l.schwarz@amsterdammuseum.nl of +31 20 5231 721.