Particulieren

Mogelijkheden voor particuliere ondersteuning

Het Amsterdam Museum heeft een gevarieerd aanbod voor Amsterdamse burgers en Amsterdamliefhebbers die hun gevoel van betrokkenheid voor de stad, de stadscollectie en het stadsmuseum willen omzetten in een actieve ondersteuning.

Van een eenmalige gift aan een specifiek project tot een duurzame en verdiepende relatie met de historische verhalen en collectie van de stad Amsterdam, wij bieden een divers palet aan mogelijkheden.

Het Amsterdam Museum streeft ernaar een creatief en innovatief instituut te zijn met een kwalitatief hoog cultureel aanbod. Met uw gift, notariële schenking of nalatenschap in gelden of kunstobjecten levert u een essentiële en zeer gewaardeerde bijdrage aan het Amsterdam Museum op verschillende deelgebieden, als restauratie, acquisitie, tentoonstellingen én nieuwe media toepassingen.