Home - Tv

AM LIVE - Aflevering 1

Kijk op 12 november naar de eerste aflevering van AM LIVE: Dé nieuwe talkshow van het Amsterdam Museum! Met o.a. Tracy Metz, Annemarie de Wildt, Maria Rey-Lamslag, Sahand Sahebdivani, Naomie Pieter, Irene Stengs en Henkjan Laats.

Donderdag 12 november verwelkomen wij je graag bij de eerste uitzending van AM LIVE! AM LIVE is de wekelijkse talkshow op de donderdagavond van het Amsterdam Museum, uitgezonden vanuit de Gouden Koets Studiezaal. We gaan met diverse gasten in gesprek over lopende tentoonstellingen en projecten, afgewisseld met performances en artiesten.

Programma 

‣ Introductie door artistiek directeur van het Amsterdam Museum, Margriet Schavemaker, en Hoofd Communicatie en Marketing, Maurice Seleky.

‣ De geschiedenis van 'de Gouden Koets' in vogelvlucht met conservator Annemarie De Wildt

‣ Panelgesprek over de totstandkoming van de aankomende tentoonstelling 'de Gouden Koets' met o.a. Maria Rey-Lamslag, Naomie Pieter, en Irene Stengs.

‣ Gesprek met Tracy Metz langs haar hoogtepunten van de door haar gecureerde zaal ‘Stadsleven #Coronastad’ in de digitale tentoonstelling 'Corona in de Stad'

‣ Voordracht verhaal door Sahand Sahebdivani van Mezrab, welke recentelijk de Amsterdamprijs voor Beste Prestatie van het Amsterdams Fonds voor de Kunst ontving.

‣ Museum om de Hoek: Henkjan Laats verteld over het Cacaomuseum in Amsterdam Oost.


Uitzending gemist? Kijk ook via SALTO, iedere maandagavond om 22:00 op tv.
Altijd op de hoogte blijven van de nieuwe afleveringen van AM LIVE? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de Nieuwsbrief