Home - Tv

AM LIVE - Aflevering 2

Kijk op 19 november naar de tweede aflevering van AM LIVE. Deze aflevering staat in het teken van de tentoonstelling 'Natasja Kensmil: Monument der Regentessen', vanaf 20 november te zien. 

Donderdag 19 november verwelkomen wij je graag bij de tweede uitzending van AM LIVE! AM LIVE is de wekelijkse talkshow op de donderdagavond van het Amsterdam Museum, uitgezonden vanuit de Gouden Koets Studiezaal. We gaan met diverse gasten in gesprek over lopende tentoonstellingen en projecten, afgewisseld met performances en artiesten.

Deze aflevering staat voornamelijk in het teken van de opening van tentoontelling ‘Monument der Regentessen’, met het werk van Natasja Kensmil. Zij is in de uitzending, samen met curator Imara Limon en cultuurjournalist Wieteke van Zeil om te praten over de tentoonstelling die op 20 november opent.  

Programma 

‣ Introductie en moderatie door theatermaker Jörgen Tjon a Fong en curator publieksprogramma Ghanima Kowsoleea

‣ Panelgesprek over de nieuwe tentoonstelling 'Natasja Kensmil: Monument van Regentessen' met kunstenaar Natasja Kensmil, curator Imara Limon en cultuurjournalist Wieteke van Zeil. 

‣ Toelichting op twee nieuw geopende zalen, #hoegaathetechtmetje en Stemmen uit Nieuw-West, in de digitale tentoonstelling 'Corona in de Stad'. Arthur Kneepkens en Arjen Barel zijn te gast.

‣ Spoken word performance  gebaseerd op het werk van Natasja Kensmil, door kunstenaar Roziena Salihu

‣ Museum om de Hoek: De Molen van Sloten met Jolanda Edema


Uitzending gemist? Kijk ook via SALTO, iedere maandagavond om 22:00 op tv.
Altijd op de hoogte blijven van de nieuwe afleveringen van AM LIVE? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de Nieuwsbrief