Home - Tv

Corona in de Stad LIVE #7

In de zevende en laatste aflevering van Corona in de Stad wordt de zaal 'Black Lives Matter' gepresenteerd door curator Imara Limon.

In de digitale tentoonstelling Corona in de Stad toont het Amsterdam Museum, met 40 aangesloten Amsterdamse partnerorganisaties en vele Amsterdammers zelf, de impact van het coronavirus op de stad Amsterdam en haar bewoners. Tijdens het online publieksprogramma Corona in de Stad LIVE nodigen we verschillende curatoren, makers en partners uit om te vertellen over hun digitale tentoonstellingszalen.

Op donderdag 25 juni schuiven Imara Limon (conservator Amsterdam Museum) en Luciano de Boterman (fotograaf) aan om te vertellen over de ‘Black Lives Matter’ zaal. Fouad Lakbir (storytelling coach), Ilias Zian (programmamaker OBA) en Wilco Tuinebrijer (psychiater en curator) zijn te gast om hun zalen te presenteren. Ook komt architectuurcriticus René Boer aan het woord over de stad zonder stedelijkheid en spreken we met studenten antropologie die onderzoek deden naar studeren ten tijde van corona.