Home - Tv

Mijn naam is Taal | My Name is Language - Nicoline van Harskamp

De Amsterdamse editie van Nicoline van Harskamps performance serie Mijn Naam is Taal (My Name is Language), gaat eindelijk live in het Amsterdam Museum op zondag 25 juli. Boek nu je tickets voor een van de drie voorstellingen, of hou de datum vrij voor het kijken van de live streams.

PERFORMANCE
In een wachtkamer vertellen acht onbekenden elkaar over de rol van namen in hun leven. Ieder van hen heeft zichzelf recentelijk een nieuwe naam gegeven – vrijwillig of onvrijwillig – of heeft overwogen dat te doen. Ze gebruiken daarbij verschillende talen, en de namen die ter sprake komen bestaan in een nog breder taalspectrum: van Trayetmas tot Özgür, van Ossendrijver tot Vodikulwakidi, en van Puk tot Omarciano. Het publiek dat samen met hen in dezelfde ruimte wacht, kan de ondertiteling in het Engels meelezen op de informatieschermen die aan het plafond hangen.

Mijn Naam is Taal is geschreven en geregisseerd door Nicoline van Harskamp en wordt gespeeld door Ibrahim Ben Hadi, Chris Comvalius, Kenneth Phillip George, Jip Hamer, Hala Humida, Tomer Pawlicki, Chava Voor in 't Holt en Marie-France Vodikulwakidi.

De performance duurt één uur en vindt driemaal plaats op zondag 25 juli, om:

12.00-13.00
14.00-15.00
16.00-17.00

Tickets via www.amsterdammuseum.nl/tickets
Livestream via www.youtube.com/AmsterdamMuseum1

________________________________________________

The Amsterdam edition of Nicoline van Harskamp’s performance series My Name is Language finally goes live at the Amsterdam Museum on Sunday July 25th. Book your tickets now for one of the three live shows or mark your calendars to watch the live streams.

PERFORMANCE
Eight strangers in a waiting room tell each other about the role of names in their lives and their communities. Each of them has recently renamed themselves – voluntarily or involuntarily - or has considered doing so. They use different languages, and the names that they discuss, exist in an even wider language spectrum: from Trayetmas to Özgür, from Ossendrijver to Vodikulwakidi, from Puk to Omarciano. The audience, waiting among them in the same room, can read English subtitles on the information monitors overhead. However, in this space, names are translated and subtitled like any other word.

My Name is Language is written and directed by Nicoline van Harskamp and performed by Ibrahim Ben Hadi, Chris Comvalius, Kenneth Phillip George, Jip Hamer, Hala Humida, Tomer Pawlicki, Chava Voor in 't Holt en Marie-France Vodikulwakidi.

The one-hour performance takes place three times on Sunday July 25th at:

12.00-13.00
14.00-15.00