Home - Tv

New Narratives Talk: Trans in Amsterdam

Een nieuwe aflevering van New Narratives Talk op woensdag 17 november!

Trans in Amsterdam is een New Narratives Talk in samenwerking met Transgender Netwerk Nederland (TNN). Aanleiding is een fotopresentatie van twaalf Amsterdamse transgender organisaties die van 18-20 november te zien is in het auditorium van het Amsterdam Museum. Met onze gasten in de studio, fotograaf  van de fotoserie Jasmine de Vries, lhbtqi+ adviseur bij de gemeente Amsterdam Carlo van der Linden en Isjed Hussain, directeur van de Prisma Groep, spreken we over de kracht en vindingrijkheid van zelforganisaties. De Talk wordt afgesloten met een spoken word performance door Anne Stoof. Moderatie door Alex Kain (voormalig bestuurslid TNN) en Vanessa Vroon-Najem (Amsterdam Museum) .

De uitzending is op woensdag 17 november vanaf 20.30 uur live te volgen via deze pagina. Terugkijken kan ook via ons YouTube kanaal. Salto zendt onze uitzendingen ook via de televisie uit, als wel op hun website op maandag 22:00 uur en zaterdag 10:00 uur.
YouTube: www.youtube.com/amsterdammuseum1
Salto: www.salto.nl
Kijk de vorige AM LIVE afleveringen terug via www.amsterdammuseum.nl/tv/archive
Wil je de uitzending terugluisteren? Ga dan naar www.amsterdammuseum.nl/podcast