Bestel tickets
English
Afdruk van Prent Henriette de Vries uit het stadsarchief

Uitgelicht

Het Amsterdam van Piet van Eeghen

Hoe een koopman de stad heeft veranderd

29 mrt - 30 jun 2024
Amsterdam Museum aan de Amstel

  Vacature Medewerker Floormanagement (x/v/m)

  36 uur per week

  Floormanager
  Amsterdam Museum aan de Amstel fotografie Olivier Groen

  Museumbezoekers, 2023, fotograaf: Olivier Groen.

  Ons museum 

  Het Amsterdam Museum (AM) is hét stadsmuseum van Amsterdam en vertelt het verhaal van de stad over toen, nu en straks. We brengen inzicht, verwondering en verbinding tot stand bij bezoekers en bewoners. Voor de komende jaren heeft het Amsterdam Museum een ambitieuze agenda met grote projecten zoals meerdere tentoonstellingen in ons tijdelijk onderkomen in het H’art Museum aan de Amstel, in Huis Willet-Holthuysen en innovatieve museale projecten op verschillende locaties in de stad. Voor onze hoofdlocatie het voormalig Burgerweeshuiscomplex aan de Kalverstraat bereidt het AM zich voor op een grootschalige en ingrijpende renovatie. Daarnaast heeft het museum het beheer over het museale grachtenpand aan de Herengracht, Huis Willet-Holthuysen en in Amsterdam-Noord het Collectiecentrum (depot) en een opslagpand aan de Disketteweg.

  Ons team

  Als medewerker Floormanagement maak je deel uit van het team Dagelijkse zaken. Het team is verantwoordelijk voor de uitvoering van de ondersteunde taken voor de dagelijkse gang van zaken in zowel de publieke tentoonstellingsgebieden als de personeelsruimten van de AM-locaties.
  Naast floormanagement bestaat het team uit collega’s, facility management en AV- en ICT-ondersteuning. De medewerker Floormanagement werkt nauw samen met de Floormanager en rapporteert aan de teamleider Dagelijkse zaken.

  Wat ga je doen?

  Samen met de Floormanager stel je alles in het werk voor een geslaagd bezoek of evenement op één van onze locaties, zowel voor onze bezoekers als relaties en gasten van (commerciële) evenementen. Je hebt oog voor detail, maar kijkt ook met een helicopterview. Met jouw skills voor gastvrijheid gecombineerd met jouw proactieve houding zorg je ervoor dat een dag of evenement optimaal verloopt. Je bent medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op onze locaties, signaleert verstoringen, weet deze op te lossen en ziet erop toe dat deze onopgemerkt blijven voor onze gasten. Je acteert servicegericht en representatief en je weet dat een goede voorbereiding en de juiste nazorg absolute voorwaarden zijn voor een zorgvuldige organisatie. Jij zorgt er voor dat diverse events en ontvangsten vlekkeloos verlopen en omdat evenementen ook buiten kantoortijden plaatsvinden, ben je op wisselende tijden beschikbaar, zowel doordeweeks als in het weekend.

  Wie ben jij?

  We zien graag in jou graag de enthousiaste collega floormanagement, die beschikt over uitstekende organisatorische – en communicatieve vaardigheden en het vermogen om onder druk te werken. Daarnaast is een flexibele opstelling noodzakelijk, omdat evenementen vaak variabele schema’s en onverwachte situaties met zich meebrengen. Je hebt er plezier in om te zorgen voor een positieve ervaring voor onze gasten, waarbij jij fungeert als vertegenwoordiger van het AM hospitality beleid.

  Competenties

  • Communicatief
  • Flexibel
  • Proactief
  • Verbindend
  • Resultaatgericht

  Wat bieden wij jou?   

  Je komt te werken in een organisatie in het centrum van Amsterdam waar zo'n 140 collega's werkzaam zijn. Doordat het Amsterdam Museum volop in beweging is, zijn er kansen om jezelf te ontwikkelen.

  En verder   

  • Een dynamische en inspirerende werkomgeving met gedreven collega’s.    
  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd (één jaar), eventuele verlenging behoort tot de mogelijkheden.   
  • Een marktconform salaris op basis van je ervaring (min. € 2.545, - /max.€ 3.612, -) exclusief 17,05 % Individueel Keuzebudget volgens de Personeelsregelingen van de Gemeente Amsterdam en bij 36 uur per week. 
  • Een maandelijkse toelage voor je zorgverzekering.   
  • Een laptop in bruikleen van het museum. 

  Kortom, herken je jezelf in het profiel en ben je beschikbaar voor een nieuwe afwisselende functie bij hét stadsmuseum van Amsterdam? Dan nodigen wij jou van harte uit te solliciteren!

  Hoe kun je reageren?     

  Als je belangstelling hebt voor de functie, kun je reageren door onderstaande vragen in maximaal 250 woorden per vraag te beantwoorden, dat kan ook d.m.v. een audiobestand van totaal max. 7 minuten. Het is niet nodig om een motivatiebrief en CV mee te sturen. Zodoende beoordelen wij alle sollicitanten op dezelfde manier en zo objectief mogelijk. Graag ontvangen we naast je antwoorden je naam, telefoonnummer en e-mailadres.   

  1.
  Waarom solliciteer je voor deze functie en waarom specifiek bij het Amsterdam Museum? 
  2.
  Vertel ons over een evenement dat jij recent hebt georganiseerd en laat ons zien hoe jouw ervaring, skills en proactieve houding het project tot een goed resultaat hebben geleid.
  3.
  Hoe ga je om met drukke en hectische situaties tijdens een evenement?
  4.
  Beschrijf een situatie waarin jij ad-hoc een oplossing moest bedenken voor een onverwacht incident tijdens een ontvangst/evenement.
  5.
  Hoe zou je samenwerken met verschillende teams binnen het museum om soepele voorbereiding en uitvoering van evenementen te borgen?

  We vragen je antwoorden vóór uiterlijk 5 januari 2024 te mailen naar po@amsterdammuseum.nl o.v.v. ‘vacature medewerker Floormanagement’. Mocht je inhoudelijke vragen hebben, neem dan contact op met Diana Hoven, teamleider Dagelijkse Zaken d.hoven@amsterdammuseum.nl. De eerste ronde gesprekken vinden (o.v.) plaats in de week van 15 januari 2024. In de vervolgfase kan het afnemen van een Realdrives test deel uitmaken van de procedure.

  Het Amsterdam Museum onderschrijft de Code Culturele Diversiteit en wil nadrukkelijk een diverse en inclusieve organisatie zijn. Een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers gebruikt om betere resultaten te halen voor de stad. Talent als basis, diversiteit als kracht. We streven ernaar dat het personeelsbestand een afspiegeling is van de beroepsbevolking van Amsterdam met al haar aanwezige verschillen. Vacatures staan open voor iedereen, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.  Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

  • Zien & Doen
  • Verhalen & Collectie
  • Tickets & Bezoek
  • Tentoonstellingen
  • Rondleidingen
  • Families
  • Onderwijs
  • Nieuws
  • Nieuwsbrief
  • Publicaties
  • AMJournal

  Hoofdbegunstiger

  gemeente amsterdam logo

  Founder

  vriendenloterij logo

  Hoofdpartner Educatie

  elja foundation logo
  • © Amsterdam Museum 2024