Bestel tickets
English
Afdruk van Prent Henriette de Vries uit het stadsarchief

Uitgelicht

Het Amsterdam van Piet van Eeghen

Hoe een koopman de stad heeft veranderd

29 mrt - 30 jun 2024
Amsterdam Museum aan de Amstel

  Vacature Medewerker Marketing & Sales (x,v,m)

  16 uur per week

  BC 02413 83
  Amsterdam Museum aan de Amstel fotografie Olivier Groen

  Museumbezoekers, 2023, fotograaf: Olivier Groen.

  Ons Museum

  Het Amsterdam Museum is hét stadsmuseum voor alle bewoners en bezoekers van de stad Amsterdam. Het museum presenteert uiteenlopende tentoonstellingen over stedelijke onderwerpen. Hierin delen we kennis, tonen we kunst en erfgoed, en vertellen we relevante verhalen – van vroeger, nu en de toekomst. Ook beheren, onderzoeken en ontsluiten we de ruim 100.000 objecten in onze collectie kunst en erfgoed. Met ons publieks- en educatieprogramma stimuleren we anderen ook tot het vertellen van verhalen, met een groeiende aandacht voor kinderen en jongeren. Dit alles doen we op onze museale locaties in de historische binnenstad – Amsterdam Museum aan de Amstel, Huis Willet-Holthuysen en het straks geheel gerenoveerde Burgerweeshuiscomplex, en met partners op locaties verspreid over de stad.

  Ons team

  Effectieve sales zorgt voor meer bekendheid en bezoek en is daarom van groot belang voor ons museum. In het hechte team Communicatie & Marketing werken collega’s die verantwoordelijk zijn voor doeltreffende marketing, de algehele communicatie & PR, scherpe persvoorlichting, actuele social media en opvallende multimediale communicatie.

  Wat ga je doen?

  Als medewerker Marketing & Sales ben je verantwoordelijk voor het operationele snijvlak van marketing, ticketing & sales van het Amsterdam Museum. Concreet werk je samen met resellers, touroperators en andere partners om op slimme en creatieve manieren zoveel mogelijk kaarten te verkopen voor het museum. Ook ben jij het aanspreekpunt voor onze ticketingproviders voor een optimale customer journey. Daarnaast ben je binnen ons team medeverantwoordelijk voor de financiële administratie van onze afdeling. Kortom, met jouw actiegerichte inzet voor marketing, ticketing & sales draag je bij aan de groei van ons museum.

  Wie ben jij?  

  In het Amsterdam Museum werken we met mensen van verschillende achtergronden, leeftijden en leefstijlen. Wij vinden het belangrijk, dat jij je thuis voelt in onze organisatie, dat je het leuk vindt collega's verder te helpen, en dat je initiatief en creativiteit toont. Wij zien in jou graag de enthousiaste collega, die met de juiste tools succesvolle sales activiteiten uitvoert en je hebt hierin ook relevante ervaring.

  Competenties  

  • Communicatief  
  • Flexibel  
  • Proactief  
  • Verbindend  
  • Resultaatgericht

  Wat bieden wij jou?  

  Je komt te werken in een organisatie in het centrum van Amsterdam waar zo'n 140 collega's werkzaam zijn. Doordat het Amsterdam Museum volop in beweging is, zijn er kansen om jezelf te ontwikkelen.

  En verder  

  • Een dynamische en inspirerende werkomgeving met gedreven collega’s.   
  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd (één jaar), eventuele verlenging behoort tot de mogelijkheden.  
  • Een marktconform salaris (min. € 2.545, - /max.€ 3.612, -) exclusief 17,05 % Individueel Keuzebudget volgens de Personeelsregelingen van de Gemeente Amsterdam en bij 36 uur per week.
  • De mogelijkheid om (deels) hybride te werken met een vergoeding van €3,- per dag, die je thuiswerkt.  
  • Een maandelijkse toelage voor je zorgverzekering.  
  • Een laptop in bruikleen van het museum.

  Kortom, herken je jezelf in het profiel en ben je beschikbaar voor een nieuwe afwisselende functie bij hét stadsmuseum van Amsterdam? Dan nodigen wij jou van harte uit te solliciteren!

  Hoe kun je reageren?  

  Als je belangstelling hebt voor de functie, kun je reageren door onderstaande vragen in maximaal  300 woorden per vraag te beantwoorden. Het is niet nodig om een motivatiebrief en CV mee te sturen. Zodoende beoordelen wij alle sollicitanten op dezelfde manier en zo objectief mogelijk. Graag ontvangen we naast je antwoorden je naam, telefoonnummer en e-mailadres.  

  1. Waarom solliciteer je voor deze functie en waarom specifiek bij het Amsterdam Museum?  
  2.
  Vertel ons over je ervaring in marketing, sales & ticketing, welke specifieke vaardigheden heb je al ontwikkeld die relevant kunnen zijn voor deze functie?
  3.
  Hoe blijf je op de hoogte van trends en ontwikkelingen, die van invloed kunnen zijn op marketing, sales & ticketing?
  4.
  Kun je een situatie beschrijven waarin je te maken had met strakke deadlines en hoe ben je daarmee omgegaan? 
  5.
  Kun je een voorbeeld beschrijven van een klanttevredenheidsdoel dat je hebt bereikt en waar je trots op bent.

  We vragen je antwoorden uiterlijk vóór maandag 11 december te mailen naar po@amsterdammuseum.nl o.v.v. ‘vacature medewerker Marketing & Sales’. Mocht je inhoudelijke vragen hebben, neem dan contact op met Maurice Seleky, hoofd Communicatie & Marketing m.seleky@amsterdammuseum.nl. In de vervolgfase kunnen het maken van een case en het afnemen van een Realdrives test deel uitmaken van de procedure. 

  De eerste ronde gesprekken vinden plaats op donderdag 14 december. We hopen dat je hiermee rekening kunt houden.

  Het Amsterdam Museum onderschrijft de Code Culturele Diversiteit en wil nadrukkelijk een diverse en inclusieve organisatie zijn. Een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers gebruikt om betere resultaten te halen voor de stad. Talent als basis, diversiteit als kracht. We streven ernaar dat het personeelsbestand een afspiegeling is van de beroepsbevolking van Amsterdam met al haar aanwezige verschillen. Vacatures staan open voor iedereen, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

  • Zien & Doen
  • Verhalen & Collectie
  • Tickets & Bezoek
  • Tentoonstellingen
  • Rondleidingen
  • Families
  • Onderwijs
  • Nieuws
  • Nieuwsbrief
  • Publicaties
  • AMJournal

  Hoofdbegunstiger

  gemeente amsterdam logo

  Founder

  vriendenloterij logo

  Hoofdpartner Educatie

  elja foundation logo
  • © Amsterdam Museum 2024