Maak Je Eigen Origami Bloem

Het leven van de vrouw in vier seizoenen

5 april, 13.00 - 15.00 uur
Cometa

Bloemen web banner

Het leven van de vrouw in vier seizoenen

Op 5 april tussen 13.00 en 15.00 uur verzorgt Rhea Cachola van Tuindorp Deli-cious een bijzondere workshop waar de vrouw centraal staat. 'Het leven van de vrouw in vier seizoenen' noemt zij het, waarbij je seizoensgerichte bloemen kiest en deze in origami stijl namaakt. De bloementuin in Cometa wordt steeds groter door alle origami bloemen die zijn achtergelaten. Jij vult deze nu ook aan met jouw eigengemaakte bloem. Tijdens de workshop wordt ingegaan op de rol van de vrouw binnen de workshop en het Vrouwen van Noord project.

IMG 0404 Rhea web

Rhea van Tuindorp Delicious

Rhea Cachola is één van de cateraars bij Tuindorp Deli-cious. Dit is een collectief van cateraars die uit hun eigen culturele keuken eten verzorgen, maar ook culturele en sociale activiteiten organiseren. Zelf heeft ze ook deelgenomen aan het Vrouwen van Noord project.

Praktische informatie

Locatie: Cometa, Kometensingel 152a, 1033 BZ Amsterdam
Prijs: gratis entree
Voertaal: Nederlands
Aanmelden: via mail, a.yildiz@amsterdammuseum.nl

Microsoft Teams image

Vrouwen van Noord Tentoonstelling

Vier buurttentoonstellingen die het verhaal van Vrouwen van Noord vertellen. Samen maken deze verbinders Noord. De Vrouwen van Noord zetten zich elke dag in voor gelijke rechten, veiligheid, maar vooral voor verbinding. Samen komen deze verbinders op tegen de gevolgen van onder andere gentrificatie, eenzaamheid en armoede.